Loading

Сталин взима думата!

Детронираният местен соц. лидер е подал жалба до общопартийната контролна комисия на БСП в София и като не получил отговор в обещания срок, оповести публично съдържанието й.  

Стоев е категоричен, че при провеждане на общинската конференция на БСП в Ковачевци са допуснати сериозни нарушения на партийния  устав. Не е спазен едномесечния срок за призоваване на делегатите. Във форума участвали хора, които заради неплащане на членски внос в продължение на 14-15 месеца са отпаднали от партията,. Присъствали са  хора, които никога не са били членове на БСП. Основните организации от Калища и Лобош  изпратили повече делегати от регламентираното 2:1.  В нарушение с устава, според Стоев,  бил и изборът на новия председател Венцислав Тодоров, защото вече е бил избран за кмет.

Областният председател на БСП Ненко Темелков се опитал да сключи сделка със Стоев като му предложил да бъде включен в листата на БСП за общински съветници, но той и без друго бил номиниран от 5 от основните организации. „Не знам той като какъв ми прави предложения, но аз бях за демократични вътрешно партийни избори.”, каза Стоев. Бях наказан от хора, които не са членове на БСП, заяви Стоев.

http://www.ipernik.com/novini/politika/stalin-poiska-dumata

Източник и допълнително инфо в: