Loading

Валентин убил Йордан с тесла!

Убийство след пиянски скандал в Ковачевци всъщност се оказало дуел с тесли, писа Градски вестник. Ето и версията на пернишкия ежедневник: Работник в частна строителна фирма е бил убит при бой с тесли. Поредната касапница в региона стана в Ковачевци миналата нощ. 27- годишният Йордан и негови ортаци по чашка си спретнали солиден запой в изоставена къща в общинския център.

В разгара на почерпката Йордан и самонастанилият се в къщата Валентин се скарали, а после грабнали тесли и започнали да се млатят с тях. Трупът на Йордан е намерен вчера сутринта. По тялото му имало множество наранявания, съобщиха близки до разследването. Извършват се процесуално- следствени действия. Има задържани лица, единият от тях е извършителят, каза вчера полицейският шеф на Перник Валентин Димитров.

По неофициална информация задържаният е Валентин. Той е безработен и се самонастанил със семейството си в изоставената къща, където е станала касапницата, след като преди няколко години му изгорял фургонът. Валентин имал две деца. Загиналият Йордан не е женен. И двамата обичали чашката.