Loading

Комплекс Райски кът

Име на фирма: 
Райски кът

Това е комплекс "Райски кът", разположен в село Лобош на двайсетина минути път с кола от град Перник и в самото сърце на дивнaта природа.Има спокойствието на провинцията в непосредствената близост до големия град.

Капацитетът на хотелската част на комплекс "Райски кът" е с база от 16 легла:/6 стаи с по 2 легла в масивна сграда и 2 бунгала с по 2 легла/ намиращи се на самият бряг на язовир Пчелина,предлагащи спокойствие и уют.Стаите са със санитерен възел и цифрова телевизия.

Комплексът притежава басейн с модерна система за филтриране на водата,открита дискотека с 250 седящи места,два открити бара,видео стена,а любителите на екстремните преживявания имат възможност да карат джет.Независимо дали ще наречете заведението бар, барбекю или механа, главното му достойнство си остават уютът, обслужването и богатата кухня. Разнообразието от пресни салати, ордьоври, пилешко, свинско и телешко месо, специалитети ,сръбска кухня,десерти и питиета на достъпни цени може да задоволи вкуса на всеки от гостите на комплекс "Райски кът".

Адрес: 
Язовир Лобош
Web site: 
http://raiskikut.com
Телефон: 
0878 989 135
Е-mail: 

Местоположение

Bulgaria
42° 31' 12.6948" N, 22° 50' 17.4984" E

Местоположение

Javascript is required to view this map.